2114193060 Αγίου Θωμά 6, Αμπελόκηποι
hero image
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα, αποτελούμενη από καταρτισμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία κι εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση και άψογο αποτέλεσμα, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα του γυαλιού, καλύπτοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης. Με σκοπό την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτης της έχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ιδιαίτερων παραγγελιών, προσδίδοντας της κατασκευαστική ευελιξία.


Καλέστε μας στο 2114193060
 
 
Αναλαμβάνουμε
 
    Τοποθέτηση κρυστάλλων
    Αντικατάσταση τζαμιών
    Θερμοηχομονωτικά
    Κρύσταλλα securit
    Ανακαίνιση βιτρινών
    Γυάλινα στέγαστρα
    Ειδικές κατασκευές
    Φυσαρμόνικες
    Γυάλινες πόρτες
    Αυτόματες γυάλινες πόρτες
    Γυάλινες περιστρεφόμενες πόρτες
    Καθρέπτες
    Γυάλινες καμπίνες ντουζ
    Plexiglass

 

 
 

 

Εξυπηρέτηση & Αμεσότητα

Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση, πιστοποιημένα προϊόντα, λειτουργικές και καλαίσθητες προτάσεις διατηρώντας την αγάπη και το μεράκι της για το γυαλί. Αυτές είναι οι αξίες που την χαρακτηρίζουν και την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της εμπορίας και κατασκευής γυαλιού.

Μπορείτε να παραγγείλετε, οποιονδήποτε υαλοπίνακα, από ένα απλό τζάμι ή καθρέπτη μέχρι ένα ειδικό γυαλί. Είναι στην άμεση διάθεσή σας όσο αφορά την αξιολόγηση του χώρου σας. Μέσα από μια προγραμματισμένη συνάντηση, είναι σε θέση να εξετάσουν τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να προτείνουν ιδέες και λύσεις που θα προάγουν το χώρο σας σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και κομψό περιβάλλον.

  

 

 
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε την κάθε σας ανάγκη σε προϊόντα ή κατασκευές,
έτσι ώστε να προσεγγίσουμε τις επιλογές που θα σας ικανοποιήσουν.