2114193060 Αγίου Θωμά 6, Αμπελόκηποι
hero image
 
 
 
 
 

Gjoni Glass
Τζάμια Κρύσταλλα | Αμπελόκηποι Αθήνα

Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, είναι μία σύγχρονη και τεχνολογικά ενημερωμένη εταιρία που διαθέτει πολυετή εμπειρία κορυφαία τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνικές στο χώρο του γυαλιού.

Έχει μακρόχρονη συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, με ποιότητα, καλαισθησία στη καλύτερη τιμή. Η εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει καταθέτοντας τις ανάγκες, ιδέες και έργα τους, της έχει εξασφαλίσει την τεχνογνωσία εκείνη που την οδηγεί στο να προσφέρει άμεσες, σωστές και όμορφες λύσεις.


Καλέστε μας στο 2114193060
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να δημιουργήσει γυάλινες κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες υψηλής αισθητικής, αλλά και λειτουργικές. Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων και ζητήστε τις διαστάσεις που θέλετε καθώς όλες οι κατασκευές της δημιουργούνται βάση των δικών σας αναγκών.

Η πολύχρονη εμπειρία που έχει εγγυάται ποιοτικές κατασκευές από τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες για κάθε κατασκευή ή την διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Πάντοτε με ειλικρινείς και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της, με κορυφαία τεχνολογία, τεχνογνωσία και την μακρόχρονη πείρα της, παραδίνει άψογο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, αντάξιο της εμπιστοσύνης σας.

 

 
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε την κάθε σας ανάγκη σε προϊόντα ή κατασκευές,
έτσι ώστε να προσεγγίσουμε τις επιλογές που θα σας ικανοποιήσουν.