2114193060 Αγίου Θωμά 6, Αμπελόκηποι
 
 
 
 
 
 Τζάμια Κρύσταλλα | Αμπελόκηποι Αθήνα

Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, σας καλωσορίζει στον ιστότοπο της εταιρείας η οποία ασχολείται με όλο το φάσμα του γυαλιού, την επεξεργασία και τις τοποθετήσεις των υαλοπινάκων και των καθρεπτών. Έχει πολυετή πείρα και διαρκή ενημέρωση σε νέες τεχνικές εφαρμογών σύγχρονων συστημάτων υαλοπινάκων και παρέχει τις υπηρεσίες της σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εμπόρους αλλά και σε ιδιώτες.

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και κατασκευών, όπως βιτρίνες καταστημάτων, γυάλινες καμπίνες μπάνιου, γυάλινα στηθαία μπαλκονιών, καθρέπτες, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες, υαλοπίνακες ασφαλείας, καμπύλους υαλοπίνακες ασφαλείας και τόσα άλλα που καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης καθώς και όλες τις ανάγκες των πελατών της.


Καλέστε μας στο 2114193060
 
 
 
Τεχνογνωσία, πρωτοποριακές τεχνικές, ευελιξία, ποιότητα και ποικιλία
Γυάλινα χωρίσματα
Συρόμενα κρύσταλλα
Καμπίνες μπάνιου
Γυάλινα κάγκελα
Γυάλινες πόρτες
Καθρέπτες
Κορνίζες
Άμεσες και σωστές λύσεις!

Άμεσες και σωστές λύσεις!

Συνδυάζοντας τα τζάμια, τα κρύσταλλα και τους καθρέπτες, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για τον ιδιωτικό ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ολοκληρωμένες εφαρμογές

Ολοκληρωμένες εφαρμογές

Διαθέτοντας κορυφαία τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνικές, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα του γυαλιού καθώς και την αυστηρή επίβλεψη της τοποθέτησης.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές

Έχοντας αγαστή συνεργασία με τον πελάτη εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας πάντα την καλαισθησία με την ποιότητα και την καλύτερη τιμή.

Gjoni Glass

Gjoni Glass

Η εξειδικευμένη ομάδα της, έχοντας αγάπη και σεβασμό για το γυαλί, αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, που εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση και άψογο αποτέλεσμα, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ